ابتدا آرد، نمک، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده و در ظرفی بریزید. در مرحله بعد رنگ غذا و باترمیلک را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
کره را در کاسه دیگری بریزید و برای یک الی دو دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا سبک و روشن شود.
در ادامه تخم مرغ و وانیل را افزوده و دوباره هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در این مرحله مخلوط آرد و باترمیلک را در دو الی سه مرحله یک در میان به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیری یک دست و نرم درست شود.
در آخرین مرحله سرکه و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید، این کار باعث می شود تا خمیر پف کند به همین دلیل بهتر است حجم یک دوم از کاپ کیک ها را خالی بگذارید.
قالب های کاپ کیک را با کپسول های کاغذی پوشانده و خمیر را سریعا داخل آنها بریزید و برای 18 الی 20دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید.
در این میان فراستینگ را آماده کنید، برای این کار ابتدا پنیر خامه ای را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود سپس وانیل و پودر شکر را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در حین هم زدن خامه را افزوده و با دور تند همزن بزنید تا سفت شده و فرم بگیرد. فراستینگ را داخل قیف بریزید و با ماسوره روی کاپ کیک ها را تزیین کنید،
کاپ کیک ها را در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود سپس سرو نمایید.