مواد لازم سالاد نودل چینی با کنجد
- نودل چینی (ورمیشل برنج) :نصف بسته
- Chinese cabbage کوچک:یک بسته
- هویج:1 عدد رنده شده
- سینه ی مرغ آبپز باریک باریک شده :نصف یک عدد
- سویا سس:4 ق س
- سرکه ی برنج :2 ق س
- کنجد :برای تزیین
- روغن مایع :1 ق س
- نمک:مقداری (بستگی به مقدار شوری سویا سس داره)
- فلفل سیاه :مقداری
- چوب استیک غذاخوری ژاپنی یا چینی Chopsticks

طرز تهیه سالاد نودل چینی با کنجد
ابتدا مرغ را آبپز کرده و آن را خرد کنید.
سپس نودل را داخل آب در حال جوش بریزید و کمی روغن اضافه کرده و بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید.
در این فاصله کلم و هویج را خرد کرده و با نمک ، فلفل سیاه و دو قاشق سویا سس مخلوط کنید.
نودل را با بقیه سویا سس مخلوط کرده و در کاسه سبزیجات بریزید و خوب هم بزنید.
در آخر مرغ ها را روی نودل بچینید و کنجد را بپاشید و با چوب استیک غذاخوری چینی میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد نودل چینی با کنجد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد نودل چینی با کنجد را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده