مواد لازم برای تهیه نان هندی
- خمیر مایه :1 بسته (11 گرم)
- آب گرم:1 فنجان
- شکر سفید:¼ فنجان
- شیر :3 قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ ، زده شده :1 عدد
- نمک :2 قاشق چایخوری
- آرد نان :4 و ½ فنجان
- سیر له شده (اختیاری):2 قاشق چایخوری
- کره، ذوب شده :¼ فنجان

پخت ساده نان هندی
طرز تهیه نان هندی :
ابتدا یک بسته پودر خمیر مایه را با یک قاشق شکر و یک فنجان آب گرم مخلوط کرده و برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا کف کند.
سپس خمیرمایه را به کاسه بزرگتری منتقل کرده و با شکر، کره، شیر، نمک و تخم مرغ مخلوط نمایید. آرد را در چند مرحله به مواد افزوده و هم بزنید تا خمیر درست شود.
روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن ورز دهید تا کاملا نرم شود. کاسه ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید سپس خمیر را برگردانید تا سمت دیگر آن هم چرب شود.
روی خمیر را با یک لایه سلفون پوشانده و روی کاسه یک پارچه بیاندازید و یک ساعت به خمیر استراحت دهید تا ورآید.
بعد از اینکه حجم خمیرتان دو برابر شد آن را به چند قسمت مساوی تقسیم کرده و هر بار یکی از خمیرها را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید.
وسط خمیر کمی سیر قرار داده و آن را جمع کنید و به شکل گلوله درآورید مجدد خمیر را با وردنه باز کنید تا پهن و نازک شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی چرب کنید. وقتی تابه گرم شد خمیر را به تابه منتقل کرده و اجازه دهید تا یک طرف نان برشته شود.
سمت دیگر نان را چرب کرده و برگردانید تا برشته شود. خمیرهای بعدی را به همین شکل آماده کرده و داخل تابه و یا تنورهای خانگی بپزید
نکات تکمیلی در مورد نان هندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 50دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3دقیقه میباشد .
نان هندی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی