مواد لازم برای شیاچیاتای پیاز
- خمیر مایه : ½ 2 قاشق چایخوری
- آب گرم : ¼ 1 پیمانه
- آرد : ½ 2 پیمانه
- روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
- نمک : ½ قاشق چایخوری
- آویشن : 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی شیاچیاتا
- پیاز حلقه شده : 2-3 عدد بزرگ
- روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
- کره : 1 قاشق غذاخوری
- رزماری تازه ساتوری شده : 1 قاشق غذاخوری
- زیتون سیاه : 16 عدد
- نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه شیاچیاتای پیاز
ابتدا خمیر مایه را با آب گرم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.
سپس آرد را با نمک ، روغن زیتون ، آویشن و مخلوط خمیر مایه ترکیب کرده و خوبه مخلوط کنید تا خمیر حاصل شود.
خمیر را چند دقیقه روی یک سطح صاف ورز دهید و برای یک ساعت بگذارید بماند و حجمش دو برابر شود.
در این فاصله پیاز را خرد کرده و با روغن و کره سرخ کنید، شعله را کم کنید و به مدت 45 دقیقه پیاز را بپزید تا کاملا قهوه ای و نرم شود. در آخر رز ماری ساتوری شده را افزوده و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
سینی فر را با مقداری کره و یا روغن مایع چرب کنید ، خمیر را بوسیله وردنه باز کرده و داخل سینی پهن کنید.
پیاز سرخ شده را روی خمیر بریزید و همه جای آن پخش کنید. زیتون های خرد شده را روی پیازها بریزید و در نهایت کمی نمک و فلفل بپاشید و در صورت تمایل مقداری روغن زیتون بریزید.
فر را از قبل با حرارت 225 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود ، پیتزا را برای 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
بعد از این که روی پیتزا طلایی و برشته شد آن را از فر خارج کرده و بعد از برش زدن با سس دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد شیاچیاتای پیاز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
شیاچیاتای پیاز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف