مواد لازم گوشت بره و پوره بادمجان
- ران بره :1600 گرم
- پنیر پارمزان:70 گرم (1 پیمانه)
- کره:65 گرم
- آرد :50 گرم
- جعفری :¼ پیمانه
- رب گوجه فرنگی :185 میلی لیتر (¾ پیمانه)
- عصاره مرغ :500 میلی لیتر (2 پیمانه)
- شیر:500 میلی لیتر (2 پیمانه)
- برگ بو :3 عدد
- بادمجان :2 عدد (حدود 900 گرم)
- پیاز قرمز:2 عدد
- سیر : 2 حبه
- فلفل دلمه قرمز :1 عدد
- فلفل دلمه سبز :1 عدد
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
- پودر ادویه:1 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز :مقدار کمی

طرز تهیه گوشت بره و پوره بادمجان
ابتدا گوشت و پیاز را خرد کرده و با مقداری کره و روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و تفت دهید تا خوب سرخ شوند.
سپس سیر و فلفل دلمه ای خرد شده را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید ، ادویه همه کاره، فلفل قرمز و برگ بوها را افزوده و رب را بریزید و تفت دهید تا کمی سرخ شود.
در ادامه آب مرغ را بریزید و شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشد، حالا شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا برای دو ساعت بخوبی بپزد.
در این فاصله پوره بادمجان را به این روش درست کنید. بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آن ها را بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید تا خوب له شده و یکدست شود.
باقی کره را در تابه ای گرم کرده و 50 گرم آرد را بریزید و تفت دهید تا خامی آرد از بین برود، تابه را از روی حرارت برداشته و شیر را کم کم بریزید و خوب مخلوط کنید.
تابه را دوباره روی حرارت بگذارید و اجازه دهید سس غلیظ شود، در همین حین مدام هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از اینکه سس غلیظ شد، بادمجان له شده را بریزید و خوب هم بزنید.
سپس پنیر پارمزان، نمک و آبلیمو را افزوده و خوب مخلوط نمایید. بعد از چند تفت که پوره خوب یکدست شد از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید.
نمک و جعفری را به خوراک گوشت افزوده و آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف جداگانه بکشید و با پوره بادمجان سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد گوشت بره و پوره بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
گوشت بره و پوره بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز