مواد لازم کلمپه کرمان
- آرد: ½ 2 پیمانه (260 گرم)
- زرده تخم مرغ :1 عدد (معادل 20 گرم)
- شیر:⅓ پیمانه (54 میلی لیتر)
- بیکینگ پودر :¼ قاشق چایخوری
- روغن جامد :یک پیمانه
مواد لازم برای داخل شیرینی
- خرما :250 گرم
- روغن:¼ پیمانه (38 گرم)
- گلاب :کمی
کلمپه کرمان خانگی
طرز تهیه کلمپه کرمان
ابتدا آرد را در کاسه ای بریزید و روغن را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر درست شود. در ادامه زرده ها را در ظرفی دیگر بریزید و به همراه زعفران، ماست و بکینگ پودر مخلوط نمایید تا یکدست شود.
سپس به خمیر افزوده و مخلوط کنید. خمیر را بپوشانید و برای دو ساعت در یخچال بگذارید تا از حالت چسبندگی خارج شود. خمیر را بعد از زمان ذکر شده از یخچال بیرون آورید.
یک لایه نایلون را روی یک سطح صاف پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید.روی خمیر را با یک لایه نایلون بپوشانید و با وردنه باز کنید تا به قطر حدود نیم سانتیمتر برسد.
نایلون را از روی خمیر بردارید و آن را به شکل دایره های یک اندازه قالب بزنید. حالا همه مواد داخل کلمپه را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید.
روی هر خمیر یک قاشق از مواد کلمپه بریزید و روی آن را با یک خمیر دیگر بپوشانید. برای طرح دار شدن روی کلمپه ها روی آن ها مهر مخصوص کلوچه بزنید و دور آن را بپیچید تا مواد بیرون نریزد.
کلمپه ها را در سینی فر بچینید و برای یک ربع تا 20 دقیقه در فری که با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید
تهیه شیرینی کلمپه کرمان
نکات تکمیلی در مورد کلمپه کرمان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کلمپه کرمان را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت