طرز تهیه شیرینی نان خامه ای خانگی
وقتی صحبتی از شیرینی تر به میان می آید کاملا به یاد نان خامه ای و کیک های خوشمزه می افتیم که خیلی از ما فکر میکنند که فقط باید برای خوردن آنها باید از قنادی ها اون رو تهیه کرد اما با کمی سلیقه و حوصله می توانید همین الان در خانه با جمعآوری مواد لازم یک نوع شیرینی تر درست کنید ، آن هم شیرینی معروف و پرطرفدار "نان خامه ای" که قطعا کمتر کسی پیدا می شود این طعم را دوست نداشته باشد.

مواد لازم برای درست کردن شیرینی خامه ای خوشمزه
- آرد : 250 گرم
- تخم مرغ : 7عدد
- کره : 100گرم
- شکر : 1 قاشق چای خوری
- وانیل : 1/8 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر : 1/4 قاشق چای خوری
- آب : 400 میلی لیتر
- خامه شیرین قنادی : به میزان لازم
نحوه درست کردن نان خامه ای
مرحله اول:
برای درست کردن نان خامه ای ابتدا ،کره را با آب و شکر مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود. بعد از اینکه چند جوش خورد و شکر هم کاملا حل شد ، آرد را به یک دفعه داخل شهد بریزید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا مواد خمیر شده و از ظرف جدا شوند.

مرحله دوم:
سپس خمیر بدست آمده را در ظرف دیگری قرار دهید و بگذارید تا خنک شود و پس از اینکه خمیر خنک شد آن را با هم زن برقی هم بزنید و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر براق و کشدار شود.
مرحله سوم:
در آخر وانیل و بیکینگ پودر را به خمیر اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن ، خمیر را داخل یک ماسوره شکوفه ریخته و با فاصله در سینی فر بچینید.
مرحله چهارم:
فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
بعد سینی نان را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار داده تا نان ها کاملا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
مرحله پنجم:
بعد از اینکه نان ها پخته شدند ان ها را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن وسط آن را باز کنید و با خامه فرم گرفته داخل نان ها را پر کنید.
نکات درست کردن نان خامه ای خانگی
نکته اول : در جریان باشید که نان ها را در مرکز سینی فر قرار ندهید زیرا این قسمت در معرض حرارت مستقیم می باشد و امکان دارد نان های شما بسوزند بنابراین پیشنهاد می شود که در گوشه و کنار آن ها را قرار دهید تا دیگر ترس سوختن آن ها را هم نداشته باشید.

نکته دوم : هنگام اضافه کردن تخم مرغ ها به خمیر شیرینی حتما دقت نمایید که آن ها را به صورت جداگانه به خمیر اضافه کنید و از اضافه کردن به صورت یکجای آن ها حتما خودداری کنید و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ آن را به خوبی به خمیر ورز دهید.
توجه : زمانی که نیاز می باشد که شیرینی شما بپزد نهایتا 30 دقیقه می باشد و در این زمان شیرینی شما آماده خواهد شد.
نکات تکمیلی در مورد نان خامه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان خامه ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402