بهترین دستور پخت شیرینی پرطرفدار “نان خامه ای” در خانه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/b0ef0ba6-a6df_.jpg

طرز تهیه شیرینی نان خامه ای خانگی

وقتی صحبتی از شیرینی تر به میان می آید کاملا به یاد نان خامه ای و کیک های خوشمزه می افتیم که خیلی از ما فکر میکنند که فقط باید برای خوردن آنها باید از قنادی ها اون رو تهیه کرد اما با کمی سلیقه و حوصله می توانید همین الان در خانه با جمع‌آوری مواد لازم یک نوع شیرینی تر درست کنید ، آن هم شیرینی معروف و پرطرفدار "نان خامه ای" که قطعا کمتر کسی پیدا می شود این طعم را دوست نداشته باشد.



8ef8ea52-262f_.jpg

مواد لازم برای درست کردن شیرینی خامه ای خوشمزه

  • آرد : 250 گرم
  • تخم مرغ : 7عدد
  • کره : 100گرم
  • شکر : 1 قاشق چای خوری
  • وانیل : 1/8 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر : 1/4 قاشق چای خوری
  • آب : 400 میلی لیتر
  • خامه شیرین قنادی : به میزان لازم

نحوه درست کردن نان خامه ای

مرحله اول:

برای درست کردن نان خامه ای ابتدا ،کره را با آب و شکر مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود. بعد از اینکه چند جوش خورد و شکر هم کاملا حل شد ، آرد را به یک دفعه داخل شهد بریزید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا مواد خمیر شده و از ظرف جدا شوند.



6123c550-e35e_.jpg

مرحله دوم:

سپس  خمیر بدست آمده را در ظرف دیگری قرار دهید و بگذارید تا خنک شود و پس از اینکه خمیر خنک شد آن را با هم زن برقی هم بزنید و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر براق و کشدار شود.

مرحله سوم:

در آخر وانیل و بیکینگ پودر را به خمیر اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن ، خمیر را داخل یک ماسوره شکوفه ریخته و با فاصله در سینی فر بچینید.

مرحله چهارم:

فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 

بعد سینی نان را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار داده تا نان ها کاملا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

مرحله پنجم:

بعد از اینکه نان ها پخته شدند ان ها را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن وسط آن را باز کنید و با خامه فرم گرفته داخل نان ها را پر کنید. 

نکات درست کردن نان خامه ای خانگی

نکته اول : در جریان باشید که نان ها را در مرکز سینی فر قرار ندهید زیرا این قسمت در معرض حرارت مستقیم می باشد و امکان دارد نان های شما بسوزند بنابراین پیشنهاد می شود که در گوشه و کنار آن ها را قرار دهید تا دیگر ترس سوختن آن ها را هم نداشته باشید.



03e02817-854a_.jpg

نکته دوم : هنگام اضافه کردن تخم مرغ ها به خمیر شیرینی حتما دقت نمایید که آن ها را به صورت جداگانه به خمیر اضافه کنید و از اضافه کردن به صورت یکجای آن ها حتما خودداری کنید و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ آن را به خوبی به خمیر ورز دهید.

توجه : زمانی که نیاز می باشد که شیرینی شما بپزد نهایتا 30 دقیقه می باشد و در این زمان شیرینی شما آماده خواهد شد.

نکات تکمیلی در مورد نان خامه ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان خامه ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402
این مطلب مفید بود ؟1336