مواد لازم کیک سیب و شلیل
- آرد:180 گرم
- کره:150 گرم
- شکر:170 گرم
- نشاسته ذرت :70 گرم
- پودر بادام :70 گرم
- وانیل :یک دوم قاشق چای خوری
- شلیل تازه و کمپوت سیب :به میزان لازم
کیک سیب و شلیل خوشمزه و خوش عطر و بو
طرز تهیه کیک سیب و شلیل
ابتدا شلیل ها را شسته و بعد از خشک شدن برش های یک شکل بزنید، سیب ها را هم از آب کمپوت جدا کرده و مثل شلیل برش بزنید و کنار بگذارید.
فر را با دمای 180 درجه روشن کرده و قالب کیک را با روغن چرب کنید. کاسه بزرگی بردارید و شکر و کره را داخل آن بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا پف کرده و سفید رنگ شود.
در این مرحله تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هر بار هم بزنید تا به خورد موادتان برود.
در مرحله بعد پودر بادام ، نشاسته ذرت و آرد را بریزید و مواد را مجدد هم بزنید تا مایه کیک یکدست و صاف شود.
میوه ها را با دقت داخل قالب بچینید و مایه کیک را روی آن بریزید و داخل فر بگذارید تا بپزد.
پخت خانگی کیک سیب و شلیل
نکات تکمیلی در مورد کیک سیب و شلیل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک سیب و شلیل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان