مواد لازم برای فریتاتا مارچوبه و ژامبون
- ژامبون گوشت:6 ورق نازک
- مارچوبه:150 گرم
- گوجه فرنگی گیلاسی:1 مشت
- تخم مرغ :8 عدد
- سس پستوی تازه:2 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون :3 قاشق
- نمک:1/2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :1/3 قاشق چایخوری
- نان:به دلخواه
طرز تهیه فریتاتا مارچوبه و ژامبون
ابتدا سر و ته مارچوبه ها را بزنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس مارچوبه ها را از تابه خارج کرده و ژامبون خرد شده را سرخ نمایید. مقداری نمک و فلفل بریزید و تخم مرغ های زده شده را روی آن بریزید.
مارچوبه ها را روی تخم مرغ ها بچینید و گوجه های گیلاسی را از وسط برش بزنید و روی آن بریزید. در آخر پستو را بریزید و چند دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن پخته و برشته شود.
فریتاتا را در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن روغن زیتون بریزید و با نان دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد فریتاتا مارچوبه و ژامبون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فریتاتا مارچوبه و ژامبون را می توانید در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟