آشنایی با روش تهیه ی تارت بادام
تارت، نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می شود. روی تارت ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است.تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت، بدون پف عمل می آید حال آنکه در دسته کیک ها، پف از موارد غیر قابل حذف است.
مواد لازم برای تارت بادام
- کره:150 گرم
- پودر بادام:150 گرم
- پودر شکر:150 گرم
- پودر کیک :75 گرم
- بکینگ پودر :1 ق چ
- تخم مرغ :3 عدد
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- عصاره بادام :1 ق چ
- پوست لیمو رنده شده :یک عدد
- مربای توت فرنگی :3 ق غ
مواد لازم برای خمیر شورت برد
تارت بادام خوشمزه و مقوی
طرز تهیه تارت بادام شیرین و خوشمزه
ابتدا خمیر شورت برد را به این شکل آماده کنید، آرد را در کاسه ای بریزید و کره را تکه تکه کرده و اضافه نمایید و با دست خوب مخلوط کنید سپس آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود.
خمیر را بعد از خنک شدن از یخچال بیرون آورده و داخل قالب پهن کنید طوری که دیواره ها و کف آن را بخوبی بپوشاند.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و خمیر را برای 25 دقیقه داخل فر بپزید.
در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید، برای این کار شکر را به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و پف کند .
سپس سایر مواد را افزوده و خوب مخلوط نمایید. مواد بدست آمده را روی تارت بریزید و برای 15 دقیقه دیگر داخل فر بپزید .
بعد از اینکه تارت پخت آن را از فر بیرون آورده و برش بزنید و میل کنید.
برای تزیین میتوانید مقداری بادام پرک شده روی تارت بریزید و برای 12 تا 15 دقیقه دیگر در فر بپزید.
تارت بادام به صورت ساده و خانگی
نکات تکمیلی در مورد تارت بادام
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
تارت بادام را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال