مواد لازم برنج پیلاف با قارچ و گردو
- گردو (یا تخم کاج pine nuts) : ½ پیمانه
- قارچ :150 گرم
- روغن زیتون :1 قاشق سوپخوری
- برنج سفید دانه بلند :2 پیمانه
- پیاز خرد شده : ½ پیمانه
- نمک :2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه آسیاب شده : ½ قاشق چایخوری
- کره :1 قاشق سوپ خوری
- شاهی یا جعفری خرد شده :⅓ پیمانه
- آب :1 پیمانه

طرز تهیه برنج پیلاف با قارچ و گردو
ابتدا برنج را شسته و با مقداری آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
در این فاصله قرص عصاره را در یک پیمانه آب جوش حل کرده و روی حرارت قرار دهید.
بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد تخم کاج را افزوده و اجازه دهید عطر آن بلند شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
در این میان قارچ را خرد کرده و در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا کمی سرخ شده و آب آن تبخیر شود، سپس با دانه های کاج مخلوط نمایید.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را خرد کرده و داخل تابه سرخ کنید.
بعد از اینکه پیاز سرخ شد کاج و قارچ را افزوده و شعله را زیاد کنید تا آب موادتان جمع شود. در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید.
حالا برنج را آبکش کرده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن بریزید و تکه ای نان به عنوان ته دیگ بگذارید.
یک لایه برنج را داخل قابلمه بریزید و سپس مقداری از مخلوط قارچ را اضافه نمایید، دوباره برنج را افزوده و لایه ای از مخلوط قارچ را بریزید .
لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا برنج و مخلوط قارچ تمام شود، لایه آخر را با مخلوط کره و شاهی یا جعفری خرد شده به پایان برسانید.
برنج را روی حرارت قرار داده و دم کنی را بگذارید و اجازه دهید برنج پخته و دم بکشد.بعد از اینکه برنج دم کشید آن را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد برنج پیلاف با قارچ و گردو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
برنج پیلاف با قارچ و گردو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه