طرز تهیه ترشی پیاز شکم پُر یک ترشی خوشمزه و مجلسی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/d653d60d-bf4d_.jpg

مواد لازم برای ترشی پیاز شکم پُر

  • پیاز
  • سرکه
  • هویج
  • فلفل دلمه رنگی
  • لوبیا سبز
  • نمک و فلفل
  • سیر خرد شده

 



eb1e8783-29c3_.jpg

طرز تهیه ترشی پیاز شکم پُر

انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق در وسط آن از سر تا انتها ایجاد کرده و درون سرکه به مدت یک هفته بگذارید تا نرم شوند. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک و سرکه روی حرارت بگذارید تا نرم شوند.

پیازها را از سرکه در آورده و داخل آن را خالی کنید. در ظرفی هویج، ساقه کرفس ، فلفل دلمه ای رنگی ، لوبیا سبز، نمک، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط کرده و مقداری از مواد را داخل پیاز ریخته و روی آن را با ساقه های پیازچه پر کنید تا مواد بیرون نریزد. ظرفی که قرار است ترشی را درون آن درست کنید برداشته، پیازها را داخل آن بچینید و با سرکه پرکنید و نمک و فلفل را روی همه مواد بپاشید. سپس در ظرف را گذاشته و پس از یک هفته می توانید استفاده نمایید.

 

نکات تکمیلی در مورد ترشی پیاز شکم پُر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
ترشی پیاز شکم پُر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟204