طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/b071f432-9709_.jpg

مواد لازم برای گوشت قلقلی مغزدار یونانی:

گوشت لخم چرخ کرده :450 گرم
گوشت بره چرخ کرده :450 گرم
تخم مرغ :دو عدد
سیر رنده شده :4 حبه
زیتون سیاه خرد شده :¼ پیمانه
زیتون سبز با مغز فلفل خرد شده :¼ پیمانه
جعفری تازه خرد شده :¼ پیمانه
خرده نان :یک پیمانه
پنیر فتا خرد شده :170 گرم
فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
نمک :یک قاشق چایخوری 



7c7acaff-1d3a_.jpg

روش پخت گوشت قلقلی مغزدار یونانی:

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم یکدست شوند  و بعد خرده های نان را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

پس از آن  سیر ، زیتون ، جعفری و فلفل و نمک را داخل تخم مرغ ها بریزید و خوب هم بزنید.

در آخر هم گوشت چرخ کرده را به بقیه مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید.

از مایه گوشت مقداری در کف دست قرار دهید و کمی صاف کنید. داخل آن یک تکه پنیر فتا قرار دهید و بعد گوشت ببندید و به صورت  قلقلی در بیاورید.

همه گوشت ها را به همین ترتیب درست کنید  و داخل یک تابه بزرگ بچینید . تابه را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا قلقلی ها پخته شوند.

سپس قلقلی ها را به صورت گرم و به  همراه سس گوجه فرنگی یونانی سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد گوشت قلقلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
گوشت قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟243