مواد لازم  تخم مرغ  مراکشی
- تخم مرغ:4 عدد
 - سیر پوست کنده و ریز خرد شده :3 حبه
 -  لیمو ترش  تازه :2 عدد
 - جعفری تازه ساتوری شده :5 برگ
 -  روغن زیتون  :5 قاشق غذاخوری
 - نمک :½ قاشق چایخوری
 
 
 
 
پخت  تخم مرغ مراکشی 
طرز تهیه تخم مرغ مراکشی
تخم مرغ ها را به مدت 5 دقیقه آبپز کنید .
سیر را پوست کنده و له کنید. مقداری  نمک  به آن اضافه کنید و هم بزنید. آب لیمو ترش را بگیرید و به سیر اضافه کنید.
تخم مرغ ها را پوست بکنید و بگذارید تا خنک شود.
سپس تخم مرغ های پخته شده را خرد کرده و داخل کاسه ای بریزید.سیر و آب لیموی مخلوط شده را روی آن بریزید و هم بزنید.
در آخر روغن زیتون و جعفری ساطوری شده را روی تخم مرغ ها ریخته و کمی هم بزنید. سپس تخم مرغ مراکشی را به صورت سرد سرو کنید.
 
 
 
درست کردن تخم مرغ مراکشی
 نکته :
اگر تخم مرغ ها از حد معمول بزرگتر بودند، آنها را 2 الی 3 دقیقه بیشتر بپزید تا عسلی نمانند.
نکات تکمیلی در مورد تخم مرغ مراکشی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
 تخم مرغ مراکشی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا -  سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  2 نفر  مناسب میباشد . 
 فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز  پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس