مواد لازم تخم مرغ مراکشی
- تخم مرغ:4 عدد
- سیر پوست کنده و ریز خرد شده :3 حبه
- لیمو ترش تازه :2 عدد
- جعفری تازه ساتوری شده :5 برگ
- روغن زیتون :5 قاشق غذاخوری
- نمک :½ قاشق چایخوری

پخت تخم مرغ مراکشی
طرز تهیه تخم مرغ مراکشی
تخم مرغ ها را به مدت 5 دقیقه آبپز کنید .
سیر را پوست کنده و له کنید. مقداری نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید. آب لیمو ترش را بگیرید و به سیر اضافه کنید.
تخم مرغ ها را پوست بکنید و بگذارید تا خنک شود.
سپس تخم مرغ های پخته شده را خرد کرده و داخل کاسه ای بریزید.سیر و آب لیموی مخلوط شده را روی آن بریزید و هم بزنید.
در آخر روغن زیتون و جعفری ساطوری شده را روی تخم مرغ ها ریخته و کمی هم بزنید. سپس تخم مرغ مراکشی را به صورت سرد سرو کنید.

درست کردن تخم مرغ مراکشی
نکته :
اگر تخم مرغ ها از حد معمول بزرگتر بودند، آنها را 2 الی 3 دقیقه بیشتر بپزید تا عسلی نمانند.
نکات تکمیلی در مورد تخم مرغ مراکشی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
تخم مرغ مراکشی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس