مواد لازم مرغ کاچیاتوره (Chicken Cacciatore)
- مرغ خرد شده:یک کیلو و نیم
- کنسرو گوجه فرنگی :800 گرم
- هویج خرد شده :1 عدد
- ساقه کرفس خرد شده:1 عدد
- پیاز متوسط خرد شده :1 عدد
- سیر ریز شده:4 حبه
- آویشن تازه :3 ساقه
- سرکه قرمز:1/3 پیمانه
- جعفری تازه ساتوری شده :¼ پیمانه
- آرد گندم :¼ پیمانه
- روغن زیتون :¼ پیمانه
- برگ بو :3 عدد
- نمک :¼ 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :¾ قاشق چایخوری

طرز تهیه مرغ کاچیاتوره (Chicken Cacciatore)
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، تکه های مرغ را ابتدا با نمک و فلفل مزه دار کرده و سپس داخل آرد بغلطانید و سرخ نمایید.
یک عدد پیاز متوسط را در تابه دیگر تفت داده و سرخ کنید، سیر را رنده کرده و با پیاز تفت دهید.
هویج ، کرفس و آویشن را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید و تفت دهید، در همین حین گوجه ها را رنده کرده و بریزید.
بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و مرغ سرخ شده ، سرکه و برگ بو را اضافه نمایید،
خوراک را برای 40 تا 45 دقیقه با شعله کم بپزید تا جا بیافتد ، هر ازگاهی آب آن را چک کنید اگر کم بود کمی اضافه نمایید.
در 5 دقیقه آخر پخت جعفری را افزوده و برگ بو ها را از خوراک بیرون آورید، خوراک را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان یا برنج میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ کاچیاتوره
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ کاچیاتوره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده