مواد لازم برای هات چاکلت اسپانیایی
- پودر کاکائو ¼ پیمانه
- رپرتاژشیر کامل 6 پیمانه
- شکر ¾ پیمانه
- نمک مقداری
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
- شکلات 50 درصد خرد شده 230 تا 340 گرم
طرز تهیه هات چاکلت اسپانیایی
ابتدا در یک ظرف شکر را به همراه نشاسته، پودر کاکائو ،ذرت و نمک با هم مخلوط میکنیم و نصف پیمانه شیر به آنها اضافه میکنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد.سپس بقیه شیر را در ظرف بزرگی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شیر بجوشد.
در حین گرم شدن شیر مخلوط کاکائو خمیر شکل را داخل شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شیر بجوشد.بعد از به جوش آمدن شیر 1 دقیقه همچنان شیر را هم بزنیدتا غلیظ تر شود . شیر را بعد از یک دقیقه جوشیدن از روی حرارت بردارید و به آن شکلات و وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات ها آب شوند.
سپس هات چاکلت را در فنجان مورد نظر سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد هات چاکلت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
هات چاکلت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟ رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!