طرز تهیه ریزوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/acfe2b79-d510_.jpg

مواد لازم برای ریزوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ

  • ریسوتو:100 گرم
  • فلفل قرمز خرد شده:دو عدد
  • فیله مرغ:سه عدد
  • خامه:50 گرم
  • پودر سیر:یک قاشق چایخوری
  • سس گوجه فرنگی :پنج قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل:به میزان لازم
  • گوجه فرنگی رنده شده:دو عدد
  • ساقه کرفس رنده شده:دو قاشق سوپخوری
  • هویج رنده شده:یک قاشق سوپخوری
  • سیر رنده شده:دو حبه
  • نمک وفلفل:به میزان لازم


ee3bbfb0-9923_.jpg

 

طرز تهیه ریزوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ

ابتدا داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، ریزوتو را به همراه مقداری نمک و روغن افزوده و اجاز دهید کمی نرم شود. 

در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و دو قاشق روغن بریزید، بعد از این که گرم شد فیله مرغ را اضافه کرده و کمی تفت دهید. در ادامه پودر سیر را افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید.

بعد از اینکه مرغ ها پخته شد و عطر ادویه ها بلند شد خامه را بریزید و خوب هم بزنید مواد را کمی تفت دهید تا خامه جذب شود.

فلفل قرمز را خرد کرده و داخل مواد بریزید ، ریزوتو را آبکش نموده و به مواد بیافزایید و خوب مخلوط کنید. شعله را کم کنید و سس را آماده نمایید.

کرفس ، سیر ، هویج و گوجه را رنده کرده و به همراه سس گوجه با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا با هم ترکیب شده و کمی غلیظ شود. سس را روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شود. 

ریزوتوی مرغ با سس گوجه را در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.

نکته:

ریسوتو نوعی برنج دانه تپل مخصوص نواحی شمال ایتالیاست که به صورت دمی تهیه می شود و در کلیه فروشگاه ها معتبر توزیع می شود، همچنین به جای آن از برنج نیمه دانه می توان استفاده کرد.



1286ae0a-fb26_.jpg

 

نکات تکمیلی در مورد ريزوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ريزوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟71