مواد لازم برای ریزوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ
- ریسوتو:100 گرم
- فلفل قرمز خرد شده:دو عدد
- فیله مرغ:سه عدد
- خامه:50 گرم
- پودر سیر:یک قاشق چایخوری
- سس گوجه فرنگی :پنج قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل:به میزان لازم
- گوجه فرنگی رنده شده:دو عدد
- ساقه کرفس رنده شده:دو قاشق سوپخوری
- هویج رنده شده:یک قاشق سوپخوری
- سیر رنده شده:دو حبه
- نمک وفلفل:به میزان لازم
طرز تهیه ریزوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ
ابتدا داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، ریزوتو را به همراه مقداری نمک و روغن افزوده و اجاز دهید کمی نرم شود.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و دو قاشق روغن بریزید، بعد از این که گرم شد فیله مرغ را اضافه کرده و کمی تفت دهید. در ادامه پودر سیر را افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید.
بعد از اینکه مرغ ها پخته شد و عطر ادویه ها بلند شد خامه را بریزید و خوب هم بزنید مواد را کمی تفت دهید تا خامه جذب شود.
فلفل قرمز را خرد کرده و داخل مواد بریزید ، ریزوتو را آبکش نموده و به مواد بیافزایید و خوب مخلوط کنید. شعله را کم کنید و سس را آماده نمایید.
کرفس ، سیر ، هویج و گوجه را رنده کرده و به همراه سس گوجه با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا با هم ترکیب شده و کمی غلیظ شود. سس را روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شود.
ریزوتوی مرغ با سس گوجه را در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.
نکته:
ریسوتو نوعی برنج دانه تپل مخصوص نواحی شمال ایتالیاست که به صورت دمی تهیه می شود و در کلیه فروشگاه ها معتبر توزیع می شود، همچنین به جای آن از برنج نیمه دانه می توان استفاده کرد.
نکات تکمیلی در مورد ريزوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ريزوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف