مواد لازم برای سالاد مکزیکی
- نصف پیاز ، ریز تکه
- 450 گرم نخود سفید ، شسته و خشک شده
- یک قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده
- 450 گرم لوبیا قرمز ، شسته و خشک شده
- دو فنجان دانه های ذرت منجمد
- سه قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
- یک عدد فلفل دلمه قرمز ، تکه
- دو عدد فلفل قرمز پودر شده
- نمک به مقدار لازم
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف قاشق چایخوری عسل
طرز تهیه سالاد مکزیکی
سالاد مکزیکی یک سالاد مجلسی است که میتوانید برای مهمان های ویژه خود سرو نمایید.
ابتدا قابلمه ای را آب کرده و روی شعله بگذارید و نخود و لوبیا و ذرت را داخل آن بریزید و بگذارید بپزد.
برای سرعت بخشیدن به کار بهتر است مواد را از قبل بپزید.
در این فاصله گشنیز را خرد کرده و پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
فلفل دلمه ای را برش زده مواد داخل آن را خارج کرده و خرد کنید.
نخود ، لوبیا و ذرت را بعد از پختن آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.
همه مواد را به همراه ، فلفل ، نمک ، عسل ، پودر فلفل و روغن زیتون در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در پایان سالاد را با گشنیز تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد مکزیکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سالاد مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان