مواد لازم برای سالاد کوینولا با ذرت و پیازچه
- ذرت بلالی یا کنسروی : 4 عدد
- آب لیمو تازه : 2 ق غ
- کره ذوب شده : یک چهارم فنجان
- پوست لیموی رنده شده :1 ق غ
- عسل : 1 ق س
- نمک نصف : ق چ
- فلفل سیاه یک چهارم : ق چ
- کوینولا نپخته : 2 فنجان
- پیازچه خرد شده : 4 ساقه
طرز تهیه سالاد کوینولا با ذرت و پیازچه
ابتدا ذرت را در قابلمه ای آبپز کنید ، بعد از خنک شدن دانه های آن را از ساقه جدا کنید , کوینولا را طبق دستور پخت روی بسته بپزید و بگذارید خنک شود.
پوست لیمو را گرفته و رنده کنید، سپس آب لیمو را بگیرید و در آخر پیازچه ها را حلقه ای برش زده و به سراغ درست کردن سس بروید.
آبلیمو، نمک، فلفل، عسل و کره آب شده را با هم مخلوط کنید تا سس صاف و یکدست شود.
ظرف بزرگی را بردارید و ذرت ، کوینولا و رنده پوست لیمو را باهم مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل اضافه نمایید بعد سس را روی سالاد ریخته و با هم مخلوط کنید.
نکته
کوینولا یا بذر گنه گنه یک دانه کوچک لوبیا شکل به رنگ عاج است که عطری ملایم و طعمی شیرین دارد . از برنج سبکتر است ولی میتوان به عنوان جایگزین برنج از آن استفاده نمود و معمولا برای غلیظ کردن سوپ میتوان به آن اضافه کرد.
نکات تکمیلی در مورد سالاد کوینولا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد کوینولا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!