آموزش پخت “پیتزای گوشت و اسفناج” یک پیتزای ترکیبی سالم و لذیذ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/98c56c33-4b3e_.jpg

مواد لازم برای  پیتزا ی گوشت و اسفناج

  • گوشت فیله یا راسته گوسفندی :240 گرم 
  •  ادویه :5/1 قاشق چایخوری
  •  ماست کم چربی :نصف پیمانه
  • پیاز متوسط خلال شده :یک عدد 
  • سیر :یک حبه 
  • اسفناج کمی خرد شده :250 گرم 
  •  آبلیمو:یک قاشق سوپخوری
  • خمیر پیتزا :یک عدد
  •  پنیر پیتزای رنده شده:نصف پیمانه
  •  زیره آسیاب شده:نصف قاشق چایخوری
  • آب :دو قاشق چایخوری
  • برگ گشنیز تازه :دو قاشق سوپخوری 
  •  خیار کوچک ریز خرد شده:یک عدد
  •   روغن مایع :دو قاشق سوپخوری
  •   گوجه فرنگی کوچک ریز خرد شده :یک عدد
  • بادام زمینی خرد شده :یک قاشق سوپخوری 
  • نمک :مقداری


38a3909b-4967_.jpg

طرز تهیه  پیتزای گوشت و اسفناج

ابتدا خیار، گوجه، زیره، نیمی از ماست، آب، نیمی از آبلیمو و گشنیز را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کرده و در یخچال بگذارید.

گوشت را باریک خرد کرده و کمی نمک بزنید و در باقی مانده ماست بریزید و بگذارید برای ده دقیقه بماند تا کمی ترد شود.

در این فاصله پیاز را در تابه ای سرخ کرده و سیر را افزوده و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر آن بلند شود، اسفناج را هم بریزید و خوب تفت دهید تا نرم شود.

تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید، سپس گوشت را افزوده و سرخ کنید ، مخلوط اسفناج را به تابه گوشت افزوده و کمی آبلیمو و نمک و فلفل بزنید.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با هم بپزد، خمیر را روی یک سطح صاف باز کنید و روی آن سس گوجه بمالید.

در ادامه پنیر را روی سس گوجه بپاشید و مخلوط گوشت را بریزید و خوب پخش کنید. در آخر پیتزا را در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و خمیر طلایی شود.

بادام خرد شده را روی پیتزا بپاشید و آن را با سالادی که آماده کرده اید میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد پیتزای گوشت و اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پیتزای گوشت و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟381