طرز تهیه “کوکوی ماهی” دودی یک غذای مدیترانه ای فوق العاده لذیذ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/c308cb47-a753_.jpg

مواد لازم برای کوکوی ماهی دودی مدیترانه ای

  •  ماهی دودی نیم کیلویی :1 عدد
  •   تخم مرغ بزرگ :4 عدد
  • جعفری تازه، خرد شده :ربع فنجان
  • سیر بزرگ، له شده:1 حبه
  • پیاز، ریز ریز شده:1 قاشق غذاخوری 
  •  دانه زیره، آسیاب شده :1 قاشق چایخوری
  • مایونز:4 قاشق غذاخوری 
  •  فلفل هندی:کمی
  • نمک :ربع قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ، تازه آسیاب شده :ربع قاشق چایخوری 
  • پودر سوخاری :یک و نیم فنجان 
  • آرد :به میزان کافی برای غلطاندن ماهی
  • روغن کانولا برای سرخ کردن :8 تا 9 فنجان 


499f9cd4-386a_.jpg

طرز تهیه کوکوی ماهی دودی مدیترانه ای

ماهی دودی را از دو روز قبل داخل آب قرار دهید و روزی 4 تا 5 بار آب آن را عوض کنید تا نمک اضافی اش گرفته شود.

بعد از دو روز ماهی را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و کناری بگذارید تا کمی نرم شود ، سپس استخوان هایش را جدا کرده و در مخلوط کن بریزید تا له شود.

ماهی را به کاسه بزرگی منتقل کرده و با دو عدد تخم مرغ زده شده و سایر مواد مخلوط نمایید تا حالت خمیری پیدا کند.

دو عدد تخم مرغ باقی مانده را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنید ، آرد و آرد سوخاری را هم در دو کاسه مجزا بریزید و کنار بگذارید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، هر بار مقداری از مخلوط ماهی را با دست برداشته و به آن شکل دهید.

کوکوها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید و داخل تابه سرخ کرده و سرو نمایید.



0a472f07-d2ec_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کوکوی ماهی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟70