مواد لازم برای ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
- تن ماهی :730 گرم
- پنیر چدار رنده شده :110 گرم
- سس مایونز :1/3 پیمانه
- گوجه فرنگی :یک عدد
- پیازچه :یک عدد
- پوست لیمو ترش :یک عدد
- برگ تازه جعفری خرد شده : 3 قاشق سوپخوری
- برگ تازه ترخون خرد شده :2 قاشق سوپ خوری
- کره نرم شده :2 قاشق سوپ خوری
- آبلیمو :2 قاشق چای خوری
- خردل :یک قاشق چای خوری
- پودر تازه فلفل سیاه :⅛ قاشق چای خوری
- نان تست :8 عدد

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
ابتدا پیازچه ، جعفری و ترخون را خرد کرده و در کاسه ای بریزید ، سپس پوست یک عدد لیمو ترش را رنده کرده و بیافزایید. در ادامه آبلیمو ، خردل ، فلفل سیاه و مایونز را افزوده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
در مرحله بعد تن ماهی را با یک چنگال کمی له کرده و به مخلوط بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
نان های تست را روی یک سطح صاف قرار داده و مخلوط کنسرو ماهی را به طور مساوی روی چهار تکه از نان ها قرار دهید. گوجه ها را حلقه ای خرد کرده و روی مخلوط تن ماهی قرار بچینید،
سپس پنیر چدار رنده شده را بپاشید. در نهایت 4 تکه نان خالی را روی پنیرها قرار دهید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود ، سپس ساندویچ ها را داخل آن بگذارید تا برشته شوند.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟