مواد لازم ساندویج جیگر و قارچ
- جگر:300 گرم
- قلوه: یک عدد به دلخواه
- پیاز: 1 عدد متوسط
- قارچ: 200 گرم
- فلفل:2 عدد
- نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه: به میزان لازم
- گوجه، خیار شور، کاهو: به میزان لازم

ساندویج جگر لذیذ
طرز تهیه ساندویج جگر و قارچ
برای تهیه ای ساندویج خوشمزه ابتدا جگر و قلوه را به صورت مربع مربع خرد کنید سعی کنید جگرتان اندازه های مناسبی داشت باشد بیش از حد ریز نکنید. جگر ها را درون یک تابه بریزید و با مقداری روغن آن را تفت دهید بعد از یک دقیقه پیاز هایی را که به صورت نگینی خرد کرده اید را به جگر ها اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.
به مقدار دلخواهتان قارچ را به همراه چند عدد فلفل سبز خرد کنید و درون تابه بریزید و با جگر ها سرخ شان کنید.
بعد از اینکه جگر ها و قارچ ها سرخ شده و آبشان گرفته شد 2 قاشق غذاخوری رب به همراه ادویه های دلخواهتان به مواد درون تابه اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از اینگه از طعم و رنگ جگر ها راضی شدید تابه را روی سطح کارتان قرار بدهید. حال زمان پر کردن ساندویج ها می باشد، نان باگت را باز کنید درون آن را خالی کنید و مقداری از مواد جگر را درون آن بریزید.
شما می توانید ساندویج جگر را با هر ماده دیگری که نیز دوست دارید ترکیب کنید می توانید از فلفل دلمه ای ، گوجه ، ذرت و پنیر و هر چیزی دیگری که دوست دارید ترکیب کنید.
حال درون آن را با موادی که دوست دارید مثل کاهو، کلم، قارچ، فلفل، سس، خیارشور ، گوجه و غیره پر کنید. نوش جانتان غذای شما حاضر است.
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!