روش تهیه “لیته میوه” با این تکنیک ها

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/f0a2896c-fd57_.jpg

مواد لازم   لیته میوه

  • آلو سیاه : 5 عدد (250 گرم)
  • سیب گلاب: 5 عدد (250 گرم)
  • گلابی : 1 عدد (250 گرم)
  • هلو :2 عدد (250 گرم)
  • شلیل :2 عدد (250 گرم)
  • زردآلو :5 عدد (250 گرم)
  • سیر ( کوبیده شده ) :5 حبه (25 گرم)
  • فلفل سیاه (پودر شده) :به مقدار لازم
  • سیاه دانه :1 قاشق سوپخوری (6 گرم)
  • شکر : 3/1 پیمانه (50 گرم)
  • نمک : 1 قاشق سوپخوری (14 گرم)
  • سرکه : به مقدار لازم



f5cabe0a-3919_.jpg

روش تهیه  لیته میوه

تک تک میوه ها را بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و خشک شود.
بعد از خشک شدن میوه ها  پوست و هسته آنها را بگیرد و همه میوه ها را در غذاساز بریزید تا خرد شوند و حالت پوره ای پیدا کنند.
به میوه های له شده نمک ، شکر ، سیر ، فلفل سیاه و شاه دانه را اضافه کنید و در ظرف یا شیشه تمیز و خشک بریزید و روی آن سرکه بریزید تا پر شود.
در شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگه دارید. تا به مدت 2 هفته ترشی لیته آماده شود. 


1eeeca84-017e_.jpg

نکات تکمیلی در مورد لیته میوه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟455