ابتدای کار فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم شود.
بلفور ریز کوفته ای را در کاسه ای بریزید و به همان اندازه آب جوش اضافه نمایید و اجازه دهید آب را به خودش بکشد و پف کند.
سپس دو حبه سیر و یک عدد پیاز را رنده کرده و به بلغور اضافه نمایید.
در ادامه گوشت را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط بلغور و پیاز را به آن افزوده و خوب ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.
خمیر گوشتی را به شکل چهار توپ یک اندازه تقسیم کرده و به سیخ بزنید، سعی کنید یک اندازه و منظم باشد.
سینی فر را چرب کرده و سیخ ها را داخل آن بچینید، سپس به آرامی سیخ ها را خارج کنید.
سینی را برای 20 دقیقه در فری که گرم شده قرار دهید.
در این فاصله که کباب ها آماده میشود سس را درست کنید.
برای این کار تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا گرم شود.
سپس پیاز را ریز خرد کرده و یا رنده کنید و داخل تابه سرخ نمایید.
در ادامه یک قاشق رب را افزوده و تفت دهید تا رنگ دهد.
پوره گوجه فرنگی را بریزید و اجازه دهید بجوشد و آب آن تبخیر شود.
بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد و جا افتاد ، جعفری را خرد کرده و بیافزایید.
در آخر نمک و فلفل قرمز را بریزید و شعله را خاموش نمایید.
کباب لوله ای را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و با سسی که آماده کرده اید میل نمایید.