طرز تهیه “کتلت بادنجان” ایتالیایی یک وعده غذایی اصلی بسیار لذیذ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/c1cae5c0-eb84_.jpg

مواد لازم کتلت بادنجان ایتالیایی

  • بادنجان متوسط:3 عدد
  • آرد:1 پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
  • تخم مرغ درشت :2 عدد
  • خرده نان باگت:½ 1 پیمانه
  • پنیر پارمژان:⅓ پیمانه (در صورت دلخواه می توانید روی کتلت بریزید)
  • جعفری تازه ساتوری شده :¼ پیمانه (در صورت دلخواه می توانید با تخم مرغ مخلوط کنید)
  • روغن زیتون :1 پیمانه
  • لیمو ترش :برای سرو    



fca7974f-810b_.jpg

طرز تهیه کتلت بادنجان ایتالیایی

برای درست کردن این غذا بهتر است از بادنجان های دلمه ای استفاده نمایید. ابتدا بادنجان ها را پوست گرفته و حلقه ای برش بزنید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، تخم مرغ ها را در یک کاسه مناسب بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود.

بادنجان ها را ابتدا در آرد بغلطانید و سپس داخل تخم مرغ فرو کرده و در آخر به خرد نان ها آغشته کرده و داخل روغن سرخ نمایید.

همه بادنجان ها را به همین شکل آماده کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

پنیر و جعفری خرد شده را روی بادنجان ها بپاشید و یک عدد لیمو را برش زده و با کتلت بادنجان ایتالیایی سرو نمایید.



cc59e25b-77f6_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کتلت بادنجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کتلت بادنجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟280