مواد لازم کتلت بادنجان ایتالیایی
- بادنجان متوسط:3 عدد
- آرد:1 پیمانه
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- تخم مرغ درشت :2 عدد
- خرده نان باگت:½ 1 پیمانه
- پنیر پارمژان:⅓ پیمانه (در صورت دلخواه می توانید روی کتلت بریزید)
- جعفری تازه ساتوری شده :¼ پیمانه (در صورت دلخواه می توانید با تخم مرغ مخلوط کنید)
- روغن زیتون :1 پیمانه
- لیمو ترش :برای سرو

طرز تهیه کتلت بادنجان ایتالیایی
برای درست کردن این غذا بهتر است از بادنجان های دلمه ای استفاده نمایید. ابتدا بادنجان ها را پوست گرفته و حلقه ای برش بزنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، تخم مرغ ها را در یک کاسه مناسب بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود.
بادنجان ها را ابتدا در آرد بغلطانید و سپس داخل تخم مرغ فرو کرده و در آخر به خرد نان ها آغشته کرده و داخل روغن سرخ نمایید.
همه بادنجان ها را به همین شکل آماده کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.
پنیر و جعفری خرد شده را روی بادنجان ها بپاشید و یک عدد لیمو را برش زده و با کتلت بادنجان ایتالیایی سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کتلت بادنجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کتلت بادنجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!