طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/e302eb8e-0d45_.jpg

مواد لازم برای  دلمه پیاز با کینوآی سیاه

  • 6 عدد:پیاز متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری: روغن زیتون
  • 1 حبه:سیر، پوست کنده و له شده
  • ربع فنجان: فلفل قرمز ، ریز ریز شده
  • 1 فنجان:کینوآی سیاه
  • یک و نیم فنجان:آب
  • 2 قاشق غذاخوری: رب گوجه فرنگی
  • ربع فنجان:کشمش
  • ربع فنجان: گشنیز، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری: پودر کاری
  • کمی:فلفل قرمز 


a5d7b34f-7d29_.jpg

طرز تهیه دلمه پیاز با کینوآی سیاه

ابتدا پوست پیاز ها را بگیرید و سر و ته آن ها را ببرید. سپس در آب جوش بریزید تا بپزد.بعد از 10 دقیقه پیاز ها را از آب جوش خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند. 

سپس به کمک یک قاشق مغز آن ها را خارج کرده و در یک ظرف بچینید.مغز پیاز ها را خرد کرده و به همراه سیر له شده در روغن زیتون سرخ کنید. فلفل قرمز را هم بریزید.

در مرحله بعد یک فنجان کینوآی آبکش شده ، دو قاشق رب گوجه و یک و نیم فنجان آب را اضافه کرده شعله را زیاد کنید تا بجوشد.شعله را کم کنید و اجازه دهید 20 دقیقه بپزد و سس غلیظی حاصل شود.

گشنیز خرد شده ، کشمش و ادویه را بریزید و از روی حرارت بردارید.پیاز ها را داخل سینی فر بچینید و مواد را با قاشق داخل آن ها بریزید، روی هر کدام مقداری روغن زیتون بمالید.

روی پیاز ها را با فویل پوشانده و برای 40 دقیقه در فری که با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید تا بپزد.



5ba312fa-e318_.jpg

نکات تکمیلی در مورد دلمه‌ پیاز با کینوآی سیاه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10دقیقه میباشد .
دلمه‌ پیاز با کینوآی سیاه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده
این مطلب مفید بود ؟51