مواد لازم برای سالاد خیار اندونزی
- خیار پوست کنده و قطعه قطعه 1 عدد
- پیاز قرمز کمی درشت تر خرد شده1 قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید3 قاشق غذاخوری
- شکر1/2 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز خرد شدهبه میزان دلخواه
- نمک دریا و فلفل سیاه کمی برای طعم و مزه

طرز تهیه سالاد خیار اندونزی
ابتدا خیار را شسته و پوست آن را بگیرید، خیارها را به چهار قسمت برش زده و آنها را خرد کنید.
پیاز ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید، سپس گشنیز را هم ساتوری خرد نمایید.
ظرف سالاد را آماده کرده و مواد خرد شده را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید.
ظرف دیگری را بردارید و سرکه ، شکر ، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید.
در آخر سس را روی سالاد ریخته و خوب هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود.
روی سالاد را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود
نکات تکمیلی در مورد سالاد خیار
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
سالاد خیار را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!