ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
در ادامه آرد، بکینگ پودر، وانیل ، تخم مرغ، و ماست را در ظرفی دیگر بریزید و مخلوط کنید، سپس یک چهارم شکلات سفید را رنده کرده و اضافه نمایید .
در مرحله بعد مخلوط آرد و مخلوط شکر را با هم ترکیب کرده و هلوی خرد شده را هم اضافه نمایید و مواد هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
قالب را چرب کرده و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید، مایه کیک را داخل قالب بریزید و برای یک ساعت در فری که با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید تا بپزد.
بعد از یک ساعت کیک را چک کنید اگر پخته بود آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود، یک چنگال یا خلال دندان را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید یعنی کیک پخته است.
دراین فاصله کرم کیک را به روش زیر درست کنید:
مقداری آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، باقی مانده شکلات سفید را خرد نموده و داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید ذوب شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود، در این بین پنیر را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود، حالا ماست را اضافه نموده و با هم مخلوط کنید.
شکلات ذوب شده را به مخلوط ماست و پنیر افزوده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند، کرم را کنار بگذارید تا سرد شود.
کیک را از قالب خارج کرده و کرم را روی آن بریزید و با پسته خرد شده تزیین کنید.