مواد لازم برای کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست
- ماهی سالمون (فیله بدون پوست و حبه شده):450 گرم
- نان ساندویچ (حبه شده):3 تکه
- سس مایونز :1/4 فنجان
- تخم مرغ (زده شده):1 عدد
- پودر گشنیز:نصف قاشق چای خوری
- فلفل قرمز :1/4 قاشق چای خوری
- پیازچه (خرد شده):2 قاشق غذاخوری
- پوست لیمو (رنده شده):1.5 قاشق چای خوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- ماست:3/4 فنجان
- آبلیمو:1 قاشق چای خوری
- نمک:1/2 قاشق چای خوری + 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست
ابتدا ماهی و نان ساندویچ را به شکل حبه های قند خرد کنید، پیازچه ها را هم خرد نمایید.تخم مرغ را در یک کاسه کوچک هم بزنید و پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
کاسه ای بردارید و ماهی خرد شده ، نان ساندویچ خرد شده ، نیمی از پوست لیمو ، پودر گشنیز ، نیمی از پیازچه خرد شده ، تخم مرغ زده شده ، نمک و فلفل قرمز را داخل آن مخلوط نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود ، سپس از مواد ماهی سالمون داخل آن بریزید و خوب سرخ کنید.
در این فاصله بقیه مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.کیک ماهی های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با سسی که آماده کرده اید میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف