مواد لازم سوپ لبو زنجبیلی
- شیر نارگیل :500 میلیلیتر
- قرص عصاره سبزیجات :5 عدد
- چغندر قرمز بزرگ :3 عدد
- سیر :3 حبه
- پیاز سفید:1 عدد
- روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
- زنجبیل :1 قاشق غذاخوری
- نمک:½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده :¼ قاشق چایخوری
- چغندر پخته و نوراری خردشده:در صورت تمایل برای سرو
- جعفری:در صورت تمایل
- نان تست شده :در صورت تمایل برای سرو

طرز تهیه سوپ لبو زنجبیل ی
قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را خرد کنید و به مدت 5 دقیقه در روغن تفت دهید.
بعد از 5 دقیقه تفت دادن ،زنجبیل و سیر رنده شده را اضافه کنید و مجددا 5 دقیقه دیگر با پیازها تفت دهید.
قرصهای عصاره سبزیجات را داخل 5 لیوان آب حل کنید.
چغندرها را پوست گرفته و خرد کنید. سپس با عصاره سبزیجات داخل قابلمه بریزید و حرارت را بالا ببرید تا مخلوط به جوش بیاید.
بعد شعله را کم کنید و اجازه دهید تا 20 دقیقه مواد با هم حرارت ببینند. وقتی چغندرها کاملا نرم شدند با کمک گوشتکوب برقی یا میکسر سوپ را به شکل پوره درآورید.
در مرحله آخر شیر نارگیل و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و سوپ آماده شده را سرو کنید.
سوپ را با جعفری، چغندرهای پخته شده و نان تست تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ لبو زنجبیل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ لبو زنجبیل را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!!