طرز تهیه “بلالیت” + نکات جا افتادن این غذای محلی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/c8343c2e-74aa_.jpg

مواد لازم برای  بلالیت

  • ماکارونی یا ورمیشل:300 گرم
  • شکر:به میزان دلخواه
  • گلاب:یک استکان
  • روغن یا کره:1 ق غ
  • آب:یک لیتر
  • هل:1/4 ق چ
  • درصورت تمایل می توانید از زعفران هم استفاده کنید


a74b3a6d-cbe3_.jpg

طرز تهیه بلالیت

ابتدا زعفران را درست کرده و بگذارید دم بکشد، البته زعفران برای خوش رنگ و خوش عطر شدن دسر است و افزودن آن بستگی به ذائقه خودتان دارد، اگر دوست نداشتید اضافه نکنید.

یک لیتر آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله قرار دهید ، بعد از جوش آمدن آب ورمیشل را اضافه کرده و بعد از اینکه یک جوش خورد آن را آبکش کنید و اجازه دهید آب آن برود.

گلاب ، زعفران دم کرده ، شکر ، کره و هل را در ظرفی مخلوط کرده کنار بگذارید.ورمیشل آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و مخلوط گلاب و زعفران را اضافه کرده و همه مواد را هم بزنید و سرو کنید.

نکته:

برای اینکه ورمیشل خوشرنگ تری داشته باشید میتوانید قبل از این که آن را بجوشانید کمی تفت دهید.

به جای شکر میتوان از شیره خرما استفاده کنید.



53331759-39cf_.jpg

نکات تکمیلی در مورد بلالیت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
بلالیت را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟432