مراحل تهیه لوف کیک ماست و پرتقال
- آرد 1 و نیم فنجان
- بکینگ پودر 2 ق چ
- نمک نصف ق چ
- شکر نصف فنجان
- ماست 1 فنجان
- تخم مرغ 3 عدد
- عصاره وانیل نصف ق چ
- رنده ی پوست پرتقال 2 ق غ
- روغن مایع نصف فنجان
مواد لازم برای سس پرتقال روی کیک
- آب پرتقال یک چهارم فنجان
- پودر شکر 1 فنجان
مواد لازم برای شربت پرتقال
- شکر دو سوم فنجان
- وانیل نصف ق چ
- پرتقال 5 – 6 عدد
طرز تهیه لوف کیک ماست و پرتقال
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
یک قالب لوف ر چرب کرده ارد پاشی کنید و کناری بگذارید .
آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید . در ظرفی دیگر ماست ، شکر ، تخم مرغ و رنده ی پوست پرتقال ، وانیل و روغن را مخلوط نمایید تا یکدست شود . سپس مواد خشک را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدست شود .
خمیررا داخل قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد واگر خلال دندان وسطش زدید و تمیز بیرون آمد میتوانید کیک را از فر خارج کنید سپس اجازه دهید کیک در قالب کمی خنک شود سپس از قالب خارجش کنید که نچسبیده باشد و دوباره به قالب برش گردانید .
پودر شکر و آب لیمو را با همم مخلوط نموده و روی کیک بریزید و تمام سطح کیک را با آن پوشانده و صبر کنید از اطراف به خورد کیک برود .
برای شربت پرتقال ها را بشورید و خشک کنید . پرتقال ها را با چاقو طوری پوست کنید که کمی از گوشتشان هم گرفته شود و نیمی از آن ها را کنار بگذارید .
شکر و آب را با هم مخلوط نموده روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا شکر حل شود و 1 دقیقه اجازه دهید بجوشد . نیمی از پرتقال ها را فیله کرده به شربت اضافه کرده و 3 دقیقه بجوشانید سپس از رووی حرارت برداشته وانیل را اضافه کرده هم بزنید و سپس پرتقال ها را از شربت خارج کنید .
شربت را روی پرتقال هایی که جدا کرده بودید ریخته و موقع سرو کیک را برش زده رویش با قاشق شربت و برش های پرتقال بگذارید .
نکات تکمیلی در مورد لوف کیک ماست و پرتقال
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لوف کیک ماست و پرتقال را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز