مواد لازم رول گوشت کلاسیک (Classic meatloaf)
- گوشت بره چرخ شده :250گرم
- گوشت گردن گوساله ، چرخ شده :700 گرم
- نان ساندویچ سفید :3 تکه
- شیر :⅓ پیمانه
- پیاز رنده شده :½ پیاز متوسط
- سیر ریز خرد شده :2 حبه
- تخم مرغ :1 عدد بزرگ
- سس گوجه فرنگی :½ پیمانه
- نمک درشت :½1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه آسیاب شده :¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه رول گوشت کلاسیک (Classic meatloaf)
ابتدا نان را ریز خرد کرده و در کاسه ای بریزید، سپس شیر را افزوده و کنار بگذارید.
گوشت را با سایر مواد داخل کاسه ای بریزید و مخلوط شیر و نان را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید.
مایه گوشتی را که درست کرده اید در یک قالب مستطیلی باریک بریزید و برای حدود یک ساعت در فر قرار دهید.
در طول پخت رول گوشت آن را چند بار از فر خارج کرده و کمی سس گوجه بمالید و دوباره به فر برگردانید.
بعد از اینکه رول گوشت به پخت ایده آلتان رسید آن را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود، سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید

نکات تکمیلی در مورد رول گوشت کلاسیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
رول گوشت کلاسیک را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه رول گوشت کلاسیک (Classic meatloaf)
515