مواد لازم برای سوشی تن
- ورق جلبک دریایی (سی وی) : 3 ورق
- برنج سوشی : 3 پیمانه
- واسبی (wasabi) : یک قاشق غذاخوری
- ماهی تن مخصوص سوشی : 200 گرم
- ترشی زنجفیل صورتی : 2 قاشق غذاخوری
- سس سویا : ¼ پیمانه ( ml60)
- سرکه برنج : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوشی تن
ابتدا داخل یک کاسه آب یک قاشق سرکه برنج ریخته و دست خود را مرطوب نمایید.
ورق های جلبک یا سی وید را از مکان علامت گذاری شده برش زده و آن ها را روی حصیر پهن کنید.
روی هر سی وید یک دوم پیمانه برنج سوشی بریزید و آن را پخش کنید.
سپس با یک انگشت خود روی برنج یک خط عرضی ایجاد کرده و مقداری واسبی و سپس کمی ماهی تن مخصوص سوشی قرار دهید.
سی وید را لوله کرده و محکم کنید، سپس آن را از اطراف کمی فشار دهید تا به شکل مربع در آید.
سوشی ها را بعد از برش زدن به صورت عمودی کنار هم بچینید و با سس سویا و ترشی زنجفیل میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سوشی تن
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
سوشی تن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف