طرز تهیه “تاپناده” یک پیش غذای خوشمزه و دلپذیر

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/713ad49d-2d13_.jpg

مواد لازم برای تاپناده

  • کنسرو تن ماهی :یک عدد
  • برش اریب نان باگت فرانسوی :10 عدد
  • کره :100 گرم
  • سیر:3 حبه یا به میزان دلخواه بیشتر
  • لیمو تازه:2 عدد
  • برگ ریحان :6-7 عدد
  • روغن زیتون :5 قاشق غذاخوری
  • زیتون سیاه :یک پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم



75f3bbf0-5a09_.jpg

 پخت تاپناده

طرز تهیه تاپناده

ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. سپس دو حبه از سیر ها را به همراه مقداری نمک و فلفل و نیز کره داخل غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.

نان فرانسوی ها را از عرض برش بزنید و مقداری از مخلوط کره را روی نان ها بمالید و در فر قرار داده تا نان ها برشته شوند.

کنسرو را باز کنید و روغن آن را خالی کنید و به همراه یک حبه سیر، آب لیمو تازه ، ریحان ، زیتون و روغن زیتون داخل دستگاه غذا ساز ریخته و مخلوط کنید.

سپس مخلوط یکدست شده را به مدت یک ساعت در ظرف در بسته و در یخچال قرار دهید تا مواد مزه هم را بگیرند.

بعد از مزه دار شدن مخلوط کنسرو ، مقداری از آن را روی نان سیر ها قرار دهید و موقعه سرو با برگ ریحان تازه و برش زیتون تزیین کنید.



95ac51f7-5666_.jpg

 تهیه تاپناده

نکات تکمیلی در مورد تاپناده

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
تاپناده را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!
این مطلب مفید بود ؟50