مواد لازم برای همبرگر گیاهی بلغور
- لوبیا چیتی پخته :400 گرم
- بلغور :نصف پیمانه
- خرده نان یا پودر سوخاری :¼پیمانه
- نان همبرگر سبوس دار :4 عدد
- پیازچه :یک دسته
- تخم مرغ :یک عدد
- هویج :یک عدد
- روغن مایع گیاهی :3 قاشق سوپ خوری
- ارده :2 قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز :¼ قاشق چای خوری
- مایونز :به مقدار لازم
- کاهو : به مقدار لازم
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر گیاهی بلغور
ابتدا باید لوبیا را از چند ساعت قبل خیس دهید. سپس آن را بپزید. در حین پخته شدن لوبیا ،بلغور را هم با کمی نمک و آب جوش مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا نیم ساعت با آب جوش خیس بخورد و نرم شود تا حدی که قابل جویدن باشد.سپس آن را از صافی الک رد کنید تا آب آن کشیده شود.
با دست هم کمی رویش را فشار دهید تا آب بیشتری از آن خارج شود.
لوبیای پخته شده را هم از آب جدا کنید و با گوشت کوب له کنید. و یا میتوانید در غذا ساز بریزید و به صورت خمیری یکدست و نرم در بیاورید.
به لوبیای له شده تخم مرغ ، خرده نان ، بلغور ، پیازچه خرد شده ، هویج ، ارده ، نمک و فلفل سیاه و قرمز اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی به دست بیاورید. از مخلوط بدست آمده 4 عدد همبرگر به ضخامت 3 سانتی متر در بیاورید.تابه ای را روی حرار کم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس دو طرف همبرگرها را حدود 5 تا 8 دقیقه در روغن سرخ کنید تا رنگشان طلایی شود. همبرگر بلغور آماده شده را با سس و کاهو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد همبرگر گیاهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
همبرگر گیاهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!!