مواد لازم پلو مخصوص اندونزی
- برنج:750 گرم
- میگو تازه:500 گرم
- گوشت سینه مرغ بدون پوست: 400 گرم
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
- تره فرنگی خام:200 گرم
- سیر:50 گرم
- زنجبیل:1 قاشق مرباخوری
- چاشنی هندی:1 قاشق مرباخوری
- روغن: 200 گرم
- فلفل: قدری
- نمک :قدری
طرز تهیه پلو مخصوص اندونزی
ابتدا میگوها را پاک کرده و خوب بشویید ، سپس سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کرده و خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید ، سیر را خرد کرده و داخل روغن کمی تفت دهید. در ادامه مرغ را افزوده و میگوها را هم بریزید و با هم تفت دهید تا کمی سرخ شده و نیم پز شود.
نمک، فلفل ، جوز هندی و زنجبیل را افزوده و کمی تفت دهید. در آخر رب را بریزید و بعد از اینکه رنگ داد کمی آب مرغ بریزید و اجازه دهید چند جوش بپزد و آب آن کم شود.
در این بین برنجی که از قبل شسته و خیسانده اید را روی حرارت قرار داده و به شکل کته طبخ کنید. بعد از اینکه آب برنج کشیده شد مخلوط میگو را بریزید و برنج را دم بگذارید.
بعد از اینکه پلو مخصوص اندونزی دم کشید آن را در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد پلو مخصوص اندونزی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پلو مخصوص اندونزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟