مواد لازم برای کیک پان اسپانیا
- آرد:70 گرم
- آرد سیب زمینی :70 گرم
- شکر :150 گرم
- تخم مرغ :6 عدد
- پودر وانیل :½ قاشق چایخوری
- نمک:½ قاشق چایخوری
درست کردن کیک پان اسپانیا در خانه
طرز تهیه کیک پان اسپانیا
ابتدا آرد، وانیل و آرد سیب زمینی را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن کنار بگذارید.
در مرحله بعدی 6 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده های آن را در دو ظرف مجزا بریزید.
نیمی از شکر را به سفیده ها افزوده و با هم زن برقی انقدر بزنید تا پف کرده و حالت ابری پیدا کند طوری که اگر ظرف را برگردانید مواد بیرون نریزد.
در ادامه نمک و باقی مانده شکر را به همراه زرده ها خوب بزنید تا حالت کرم و کشدار پیدا کند.
در این مرحله مخلوط زرده و سفیده را با هم ترکیب کرده و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
حالا مخلوط آرد را در چند مرحله به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر کیک صاف و یکنواخت شود.
خمیر بدست آمده را در قالب چرب شده بریزید و کیک را برای نیم ساعت تا 40 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید.
کیک پان اسپانیا
نکات تکمیلی در مورد کیک پان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک پان را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی