طرز تهیه “سالاد تاکو لقمه ای” به روشی آسان و سریع

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/8ecc8281-c644_.jpg

مواد لازم برای سالاد تاکو لقمه ای

  • کنسرو لوبیا قرمز : 440 گرم 
  • روغن زیتون :2 قاشق چای خوری 
  • زیره :1 قاشق چای خوری
  • پودر چیلی :1/4 قاشق چای خوری 
  • نمک :1/2 قاشق چای خوری 
  • گوجه فرنگی :3 عدد
  • نان ترتیلا :6 عدد
  • پنیر چدار:1 پیمانه
  • برگ کاهو :6 عدد
  • آووکادو :1 عدد
  • انبه :1 عدد

 

98715eab-dd7b_.jpg

طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای

برای درست کردن این سالا میتوانید از لوبیا پخته شده هم استفاده نمایید، در این صورت لوبیا را از روز قبل بشویید و خیس کنید ، سپس آن را بپزید و در سالاد استفاده کنید.

ابتدا لوبیا ، را بوسیله یک چنگال کمی له کنید ، سپس روغن زیتون ، زیره ، پودر چیلی و نمک را افزوده و دوباره با چنگال همه مواد را هم زده و آن ها را له کنید تا به شکل خمیر دربیاید.

مواد بالا را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را داخل یک نان ترتیلا قرار دهید، گوجه را ریز خرد کرده و روی هر کدام از لقمه ها مقداری بریزید.

در آخر برگ های کاهو را روی آن ها قرار دهید.

نان را به شکل استوانه ای بپیچید و در کاغذ مومی آشپزخانه بگذارید و دو طرف آن را ببندید. لقمه ها را از وسط برش بزنید و با سالاد انبه سرو کنید.

برای درست کردن سالاد انبه و آواکادو را خرد کرده و در ظرف سالاد بریزید، پنیررا روی آن رنده کرده و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد تاکو لقمه ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد تاکو لقمه ای را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟91