مواد لازم برای اسپاگتی با سس بادمجان
- اسپاگتی :1 بسته
- بادمجان :2 عدد
- فلفل سبز :2 عدد
- فلفل قرمز :1 عدد
- گوجه فرنگی :2 عدد
- پیاز :1 عدد
- سیر :3 عدد
- روغن مایع :به میزان لازم
- فلفل سیاه :به میزان لازم
- نمک :به میزان لازم
طرز تهیه اسپاگتی با سس بادمجان
ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و کنار بگذارید. اسپاگتی را داخل آب در حال جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
در این فاصله ، پیاز را خرد کرده و در تابه ای تفت دهید ، سپس سیر را رنده کرده و بریزید ، بعد از اینکه بوی سیر بلند شد فلفل را خرد کرده و اضافه کنید.
در مرحله بعد ، گوجه ها را پوست گرفته و خرد کنید و داخل تابه بریزید. بادمجان های کبابی را خرد کرده و داخل مواد بریزید ، نمک و فلفل را اندازه کرده و مواد را با هم بپزید.
اسپاگتی را بعد از اینکه آبکش کردید در ظرف سرو بکشید و مواد سس را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسپاگتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
اسپاگتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه