دستور پخت پیتزا ژامبون گوشت و پیاز
پیتزا ژامبون گوشت و پیاز کاراملی یک غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ فست فودی می باشد که خوردن آن بسیار لذت بخش می باشد.پیتزا ژامبون گوشت و پیاز همانند سایر پیتزاهای معروف مانند پیتزا استیک ، پیتزا مخلوط و پیتزا مخصوص برای کسانی که دوست دارند داخل غذایشان حتما گوشت هم باشد بسیار لذیذ است و عطر و طعم بی نظیری دارد. با نمناک همراه باشید تا با طرز تهیه پیتزا ژامبون گوشن و پیاز آشنا شوید.
مواد لازم برای پیتزا ژامبون گوشت و پیاز کاراملی
- ژامبون گوشت :200 گرم
- پیاز قرمز :1 عدد بزرگ
- سیر :2 حبه بزرگ
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه و نمک :به مقدار لازم
- پنیر پیتزا :2 پیمانه
طرز تهیه پیتزا ژامبون گوشت و پیاز کاراملی
مرحله اول :
برای تهیه پیتزا ژامبون گوشت و پیاز ابتدا باید خمیر پیتزا را تهیه کنید.
مرحله دوم :
بعد از آماده شدن خمیر،پیاز را پوست کنده و خرد کنید.سیر را هم ریز خرد کنید.
مرحله سوم:
داخل تابه ای روغن زیتون را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. وقتی داغ شد پیاز خرد شده را اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا پیازها نرم و کاراملی شوند.
بعد سیر را به پیازها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند. بعد از تفت خوردن سیرها با پیازها ،ژامبون گوشت ، نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه می کنیم.
مرحله چهارم:
فر را از قبل با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.سپس برای پخت پیتزا ابتدا روی خمیر را با کمی سس قرمز میپوشانیم و بعد مواد تفت داده شده را روی خمیرها پهن می کنیم. بعد پنیر رنده شده را روی مواد پخش می کنیم و حدود 20 دقیقه داخل فر می گذاریم.
زمانی که پنیرها طلایی و برشته شوند. پیتزا را بیرون می آوریم و سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا ژامبون گوشت و پیاز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پیتزا ژامبون گوشت و پیاز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف