ابتدا خمیر کلوچه را به این شکل آماده نمایید:آرد را در کاسه بزرگی بریزید و جوش شیرین و بکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط نمایید.
سپس روغن جامد، روغن مایع و روغن صاف را به مواد آردی افزوده و خوب مخلوط کنید.
در این مرحله 400 میلی لیتر آب را به تدریج به خمیر اضافه کرده و آن را ورز دهید تا یکدست و صاف شود.
خمیر را داخل یک کیسه قرار داده و برای 20 دقیقه به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. در این فاصله که خمیر در حال استراحت است مواد میانی کلوچه را به این شکل آماده کنید:
ابتدا روغن حیوانی یا کره ، روغن صاف و روغن مایع را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس شکر را افزوده و تا حدی که با روغن مخلوط شود هم بزنید.
در ادامه 300 گرم آرد را با هل ، دارچین و وانیل مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود مواد میانی را کنار بگذارید و به سراغ خمیر بروید.
بعد از اینکه خمیر 20 دقیقه استراحت کرد و حجم آن دو برابر شد، خمیر را از پلاستیک بیرون آورده و آن را به شکل گلوله های یک اندازه درآورید.
سپس روی یک سطح آردپاشی شده با وردنه باز کند مقداری از مواد میانی را وسط خمیر قرار داده و آن را جمع کرده و به شکل توپ درآورید.
سپس روی آن را با کمک وردنه صاف کرده و کنار بگذارید. همه کلوچه ها را به همین شکل آماده کرده و اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
سپس مهر مخصوص را به آرد آغشته کرده و روی کلوچه ها طرح بیاندازید. در آخرین مرحله زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز شود.
سپس زعفران دم کرده را افزوده و به کمک یک قلمو روی کلوچه ها بمالید ، کلوچه ها را برای 30 دقیقه با دمای 260 درجه بپزید