مواد لازم برای فیله اسپینانس
- راسته گوساله خرد شده :350 گرمپ
- سس انار:2 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون :4/1 پیمانه
- قرص عصاره گوشت : 1 عدد
- زرشک : 2 قاشق سوپخوری
- سرکه خرما : 2 قاشق سوپخوری
- پیاز رنده شده : 1 عدد
- تخم گشنیز پودر شده : 4/1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز : 4/1 قاشق چایخوری
- سس تند: 1 قاشق چایخوری
- گوجه گیلاسی و ریحان :برای تزیین
- نمک : به میزان لازم
طرز تهیه فیله اسپینانس
ابتدا گوشت را خرد کرده و با نمک و پیاز رنده شده خوب مخلوط کنید.
سپس تخم گشنیز ، سس انار ، قرص عصاره پودر شده ، سرکه خرما را بریزید و خوب ورز دهید و برای 10 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا گرم شود ، سپس گوشت ها را داخل آن سرخ نمایید.
گوشت های سرخ شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و فلفل قرمز و سس تند را روی آن بریزید و با گوجه گیلاسی و برگ های ریحان تزیین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد فیله اسپیناس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
فیله اسپیناس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان