طرز تهیه فیله اسپینانس با سس تند

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/355b52ea-265f_.jpg

 مواد لازم برای فیله اسپینانس

  • راسته گوساله خرد شده :350 گرمپ
  • سس انار:2 قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون :4/1 پیمانه
  • قرص عصاره گوشت : 1 عدد
  • زرشک : 2 قاشق سوپخوری
  •  سرکه خرما : 2 قاشق سوپخوری
  •  پیاز رنده شده : 1 عدد
  • تخم گشنیز پودر شده : 4/1 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز : 4/1 قاشق چایخوری
  • سس تند: 1 قاشق چایخوری
  • گوجه گیلاسی و ریحان :برای تزیین
  • نمک : به میزان لازم


a2d28595-eba8_.jpg

طرز تهیه فیله اسپینانس

ابتدا گوشت را خرد کرده و با نمک و پیاز رنده شده خوب مخلوط کنید.

سپس تخم گشنیز ، سس انار ، قرص عصاره پودر شده ، سرکه خرما را بریزید و خوب ورز دهید و برای 10 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا گرم شود ، سپس گوشت ها را داخل آن سرخ نمایید.

گوشت های سرخ شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و فلفل قرمز و سس تند را روی آن بریزید و با گوجه گیلاسی و برگ های ریحان تزیین کرده و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد فیله اسپیناس

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
فیله اسپیناس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟200