آموزش تهیه و پخت “نان موزی” عسلی در خانه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/c6467ba4-be36_.jpg

مواد لازم نان موزی عسلی

  • عسل :1/2 فنجان 
  • مارگارین :1/3 قاشق غذا خوری 
  • وانیل :1 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ :2 عدد
  •  آرد گندم کامل :3/4 پیمانه
  • آرد:1/2 پیمانه 
  • جوی پرک :1/2 قاشق غذا خوری 
  • بکینگ پودر :1 قاشق چای خوری 
  • جوز :1 قاشق چای خوری 
  • نمک:1/2 قاشق چای خوری
  • موز رسیده له شده :1 قاشق غذا خوری 
  • گردوی خرد شده :1/2 قاشق غذا خوری 


c52380fe-7825_.jpg

پخت نان موزی 

طرز تهیه نان موزی عسلی

ابتدا قالب را چرب کرده و فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. یک دوم فنجان عسل را با یک سوم فنجان مارگارین مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا با هم ترکیب شده و حالت پفدار پیدا کند.
سپس وانیل را بریزید و مجدد هم بزنید، در ادامه دو عدد تخم مرغ را اضافه کرده و بعد از افزودن هر کدام از تخم مرغ ها مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
موز را پوست گرفته و در ظرفی له کنید سپس به موادتان اضافه کنید و هم بزنید ، سپس آردها را در ظرف جداگانه ای با نمک، جوزهندی، بکینگ پودر و جوپرک مخلوط کرده و به تدریج به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
در آخر گردو را خرد کرده و اضافه کنید و خمیر را کمی مخلوط نمایید تا گردو ها در همه جای آن پخش شود، خمیر را داخل قالب بریزید و برای 50 الی 55 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بپزید.
 


9af4901d-a2c2_.jpg

 طرز تهیه نان موزی عسلی

نکات تکمیلی در مورد نان موزی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
نان موزی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟100