مواد لازم مرغ خامه ای با طعم زعفران
- ران مرغ بدون استخوان :800 گرم
- خامه:½ پیمانه
- ماست پر چرب :1/3 پیمانه
- چاشنی ویندالو:¼ پیمانه
- روغن مایع گیاهی :¼ پیمانه
- بادام هندی :1/3 پیمانه
- کشمش :¼ پیمانه
- برگ کاری تازه :12 عدد
- پیاز :2 عدد
- گرام ماسالا:1 قاشق چایخوری
- روغن :1 قاشق سوپخوری
- زعفران :به میزان دلخواه

طرز تهیه مرغ خامه ای با طعم زعفران
ابتدا پوست و استخوان ران مرغ را خارج کرده و آن را خرد کنید، سپس بشویید و در یک آبکش بریزید تا خوب خشک شود.
در این فاصله کاسه بزرگی بردارید و گرام ماسالا، ماست، زعفران و چاشنی ویندالو را بریزید و با هم مخلوط نمایید.
مرغ را در مخلوط بالا بریزید و با دست خوب هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود، در ظرف را ببندید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید.
در این میان دو عدد پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، تابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا گرم شود.
پیاز را داخل روغن ریخته و سرخ کنید، بعد از اینکه پیاز طلایی شد مرغهای مزه دار شده را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
بعد از 5 دقیقه خامه را بریزید و شعله را کم کنید تا مرغ پخته و سس غلیظ شود، در آخر نمک و فلفل را اندازه کنید.
در این فاصله که مرغ ها در مخلوط خامه و پیاز در حال پخت است، تابه ای را روی حرارت قرار داده و با کمی روغن چرب کنید.
سپس بادام ، برگ کاری و کشمش را بریزید و تفت دهید. بعد از اینکه بادام ها طلایی شدند تابه را از روی حرارت بردارید.
مرغ خامه ای را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با مخلوط بادام و کشمش سرخ شده تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ خامه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مرغ خامه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه