نحوه درست کردن “پودینگ برنج” با طعم هلو و نکات مهم آن

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/042fca4e-47d6_.jpg

مواد لازم پودینگ برنج با طعم هلو

  • برنج پخته :3 پیمانه
  • تخم مرغ   :2 عدد
  • شیر کم چرب :2 پیمانه
  • ماست هلو :1 پیمانه
  • عسل  :نصف پیمانه
  • کشمش :1/3 پیمانه
  • دارچین :نصف قاشق چایخوری 
  • وانیل :نصف قاشق چایخوری



2e7d2ee1-cb53_.jpg

طرز تهیه پودینگ برنج با طعم هلو

 ابتدا فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود.

 در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با شیر و عسل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.بعد برنج و کشمش را اضافه کنید و با بقیه مواد هم بزنید. مخلوط بدست آماده را در دو ظرف پیرکس با ظرفیت 2 لیتر که از قبل باید چرب شوند بریزید و داخل فر قرار دهید.

تا به مدت 40 دقیقه بپزد و در حین پخت در فر را باز کنید و دو دفعه آن را هم بزنید.بعد از اینکه پودینگ آماده شد آن را از فر خارج کنید و منتظر باشید تا سرد شود.

بعد از سرد شدن پودینگ به آن ماست و دارچین را اضافه کنید . این پودینگ هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو میشود. اضافه  آن را  هم  میتوانید در یخچال نگهداری کنید.



a5d47b17-e99b_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پودینگ برنج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پودینگ برنج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟90