طرز تهیه “مرغ خامه ای” یک غذای ایتالیایی زود پخت

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/aa80f856-1f3b_.jpg

 مواد لازم مرغ خامه ای

  • سینه مرغ:600 گرم
  • قارچ :400 گرم
  • کره:100 گرم
  • آرد :20 گرم
  • آب مرغ :2 پیمانه
  • خامه:1 پیمانه
  • سیر:4 حبه
  • پیاز:1 عدد بزرگ
  • روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
  • آویشن :½ قاشق غذاخوری
  • سس خردل :2 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل :به میزان کافی



c4e2d336-b9b2_.jpg

طرز تهیه مرغ خامه ای

ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس آن را خرد کرده و بعد از شستن بگذارید تا خشک شود.

در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون و کمی کره سرخ کنید تا سبک شود، سیر را هم ریز خرد کرده و بیافزایید.

زمانی که عطر سیر بلند شد تکه های مرغ را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود، در ادامه قارچ ها را خرد کرده و داخل  تابه بریزید تا سرخ شده و آب آن تبخیر شود.

در این میان باقی مانده کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود ، سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهد.

در این مرحله دو پیمانه آب مرغ را افزوده و اجازه دهید مواد سس بجوشد، زمانی که سس کمی غلیظ شد آن را روی مخلوط مرغ بریزید .

در آخرین مرحله خامه را افزوده و مواد را بخوبی مخلوط کرده و اجازه دهید با شعله ملایم چند جوش بخورد تا خوراک جا بیافتد.

نهایتا آویشن را به خوراک مرغ خامه ای اضافه کرده و از روی حرارت بردارید، سپس در ظرف مورد نظر بکشید و میل نمایید.



94c74fa5-adb9_.jpg

نکات تکمیلی در مورد مرغ خامه ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مرغ خامه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟434