مواد لازم مرغ خامه ای
- سینه مرغ:600 گرم
- قارچ :400 گرم
- کره:100 گرم
- آرد :20 گرم
- آب مرغ :2 پیمانه
- خامه:1 پیمانه
- سیر:4 حبه
- پیاز:1 عدد بزرگ
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- آویشن :½ قاشق غذاخوری
- سس خردل :2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل :به میزان کافی

طرز تهیه مرغ خامه ای
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس آن را خرد کرده و بعد از شستن بگذارید تا خشک شود.
در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون و کمی کره سرخ کنید تا سبک شود، سیر را هم ریز خرد کرده و بیافزایید.
زمانی که عطر سیر بلند شد تکه های مرغ را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود، در ادامه قارچ ها را خرد کرده و داخل تابه بریزید تا سرخ شده و آب آن تبخیر شود.
در این میان باقی مانده کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود ، سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهد.
در این مرحله دو پیمانه آب مرغ را افزوده و اجازه دهید مواد سس بجوشد، زمانی که سس کمی غلیظ شد آن را روی مخلوط مرغ بریزید .
در آخرین مرحله خامه را افزوده و مواد را بخوبی مخلوط کرده و اجازه دهید با شعله ملایم چند جوش بخورد تا خوراک جا بیافتد.
نهایتا آویشن را به خوراک مرغ خامه ای اضافه کرده و از روی حرارت بردارید، سپس در ظرف مورد نظر بکشید و میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ خامه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مرغ خامه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه