مواد لازم نان فوکاسیا
- روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
- پونه کوهی خشک:1 قاشق چای خوری
- روغن نباتی :1 قاشق غذا خوری
- شکر:1 قاشق چای خوری
- پنیر پارمسان رنده شده :1 قاشق غذا خوری
- آویشن خشک:1 قاشق چای خوری
- مخمر خشک:1 قاشق غذا خوری
- پنیر موزارلا :1 فنجان
- ریحان خشک :1/2 قاشق چای خوری
- آرد غنی شده :2 و 3/4 فنجان
- روغن زیتون:2 قاشق غذا خوری
- پودر سیر :1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه نکوبیده:1 عدد
- نمک:1 قاشق چای خوری
طرز تهیه نان فوکاسیا :
ابتدا همه مواد (به جز پنیر و روغن زیتون) را در کاسه ای بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید تا خمیر درست شود.
خمیر را برای چند دقیقه ورز داده و آن را بکشید تا مثل آدامس کش بیاید، خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
حالا کاسه ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید و رویش را با یک پارچه نمدار بپوشانید و برای 20 دقیقه الی نیم ساعت در یک جای گرم نگهداری کنید تا استراحت کند.
بعد از زمان گفته شده خمیر را از کاسه بیرون آورده و روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید، دست خود را مشت کرده و با قسمت انگشتان دست کمی به خمیر ضربه بزنید.
قالب را با روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید و روغن زیتون بمالید.
در آخر پنیر را روی خمیر بپاشید و برای یک ربع در فری که با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد نان فوكاسيا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
نان فوكاسيا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال