طرز تهیه “کوکوی اسفناج” به سبک ایتالیایی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/c9b116d7-6937_.jpg

مواد لازم برای کوکوی اسفناج به سبک ایتالیایی

  • اسفناج:500 گرم
  • تخم مرغ :3 عدد
  • روغن کنجد :3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • هویج:یک عدد متوسط
  • نمک و فلفل:به میزان لازم



0b7ca6c6-3b0d_.jpg

طرز تهیه کوکوی اسفناج به سبک ایتالیایی

 ابتدا اسفناج را با آب جوش و نمک بپزید و خرد کنید.سپس هویج را خرد کرده و در کاسه ای با تخم مرغ های هم زده مخلوط نمایید. حالا اسفناج را بریزید ، نمک و فلفل را اندازه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن کنجد را بریزید تا گرم شود ، سپس مواد را داخل آن بریزید و سرخ کنید. کوکو را برگردانید تا هر دو طرف آن پخته و سرخ شود.

در آخر کوکوی اسفناج را برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید و میل کنید.



953eebd2-eeac_.jpg

 نکته

 هرگز برای آب پز کردن اسفناج ها آنها را از دقیقه اول درون آب قرار ندهید تا آب و اسفناج با هم به نقطه جوش برسد.

این کار موجب تخلیه تمامی مواد مغذی موجود در اسفناج می شود. بهترین روش آن است که اسفناج را پس از جوش آمدن آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید 3 تا 4 دقیقه درون آب جوش باقی بماند.

نکات تکمیلی در مورد کوکوی اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی
این مطلب مفید بود ؟190